logo
LOADING...

Zet je bedrijf op de kaart met een Google 360 tour!

Een 360º graden foto of een virtuele tour zijn niet alleen leuk om naar te kijken; ze maken ook nog eens je website of presentatie een stuk aantrekkelijker. Op een panorama foto valt veel meer te zien dan in een film. Soms kun je uren naar een foto kijken en zie je steeds weer nieuwe details. Met een virtuele tour val je beter op dan je concurrenten. Sterker nog: bezoekers blijven langer op je website rondkijken. Wij verzorgen 360º beelden, maar ook virtuele tours, geheel op maat en voorzien van logo en muziek.

Dankzij goede apparatuur kunnen we scherpe (HR) 360º foto's maken, waarmee je zeker indruk kunt maken op je klanten en bezoekers. Zo breng je een ruimte, locatie, evenement of moment op een bijzondere en speelse manier in beeld en wordt het een belevenis. Zeker met een VR -bril breng je een 360º tot leven. De Virtuele Tour komt in een eigen cloud-oplossing te staan, die via een embedcode of link kan worden gepubliceerd op websites en social media.

Vermeldingen met foto's en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om de interesse te wekken.

Kies eens voor iets nieuws en verras iedereen met een 360º panorama. Zeker in combinatie met een bedrijfsfilm heb je de perfecte tools in handen om je communicatie en promotie op originele wijze op elkaar af te stemmen.

We zorgen er ook voor dat de panorama's op Google zichtbaar worden. Daarnaast kunnen we een Google Streetview-tour maken, waardoor u nog beter vindbaar wordt op Google.

Portfolio